AFLATI MAI MULTE DESPRE NOI
UN HOTEL DE VIS

Camere spatioase
Panorama deosebita

Hotelul Kolping va ofera cadrul ideal pentru formare si petrecerea timpului liber. La noi puteti organiza conferinte, seminarii sau intalniri de afaceri.
Hotelul este situat la poalele muntelui Tâmpa, in centrul istoric al orasului Brasov, la 800 de metri de Biserica Neagra si 300 de metri de Bastionul Ţesătorilor.

img-echipa-kolping
CLASIFICAT LA O CATEGORIE DE TREI STELE, HOTELUL VA PUNE LA DISPOZITIE:
xxx1
43 spatii de cazare

Camere single, duble si apartamente spatioase

sali-conferinta
4 sali de conferinta

De marimi diferite, cu lumina naturala si cu acces la Internet

xx1
Restaurant si terasa

Un cadru ideal pentru intalniri sociale sau familiare

bar-lounge
K Bar&Lounge

Locul ideal pentru a te deconecta de stresul cotidian

parcare-privata
Parcare

30 locuri de parcare sau transport cu microbuz la cerere

lift
Lift

Pentru acces rapid si comod la nivelele superioare

Camerele surprind prin panorama deosebita asupra orasului, fiind ideale pentru odihna si relaxare.
Preparatele noastre culinare pot fi savurate la diferite ocazii si evenimente ce au loc fie in restaurant, fie pe terasa.
In spatele hotelului se afla rezervatia naturala Tâmpa, iar din gradina aveti acces la cararea care duce spre varful muntelui.
Hotelul ofera parcare privata gratuita (in limita locurilor disponibile).

Ce spun cei care ne-au trecut pragul:

Este o locatie minunata, cu servicii excelente si personal deosebit de atent dragut si prietenos. Recomand cu toata increderea.

a_buciuman
ANDREEA BUCIUMAN

Great hotel, fab room with a fab view, cheap stay and only a few quid in a taxi up the hill if you can't be bothered to walk up it, will stay again if I ever found myself in brasvo and I would be asking for the same room, food in the hotel was also reasonable priced

m_ward
MICHELLE WARD

Un hotel făcut şi condus cu cap, elegant, cum puține am găsit în România. Recomand şi pentru priveliştea minunată asupra oraşului de la camera 301

c_ghidiu
CODRIN GHIDIU

Primire excelenta, loc de parcare, camera spatioasa si foarte incalzita, locatia are lift, si este la 7 minute de Biserica Neagra intr-o pozitie foarte linistita ! Deci 5 stele din plin ! Am mai fost in Brasov in mai multe pensiuni, dar aici chiar totul este IREPROSABIL!

z_flavius
ZOTA FLAVIUS GRATIAN

Lovely hotel ... great value for money. The only possible drawbacks are restricted parking and as others say it’s on a hill. I however thoroughly enjoyed my stay here and would have no hesitation recommending this as a place to stay whilst in Braşov.

m_poxton
MICHAEL POXTON
ro_RO