Camere Apartamente

Va punem la dispozitie camere si apartamente mobilate modern, spatioase, luminoase si cu vederi senzationale ale naturii inconjuratoare sau orasului. In caldura acestor spatii de cazare va puteti relaxa sau distra in voie alaturi de cei dragi dumneavoastra.

  vizualizati camerele apasand pe tab-urile de mai sus

AMPLASAMENTUL PERFECT

La poalele Tâmpei,
in Centrul Vechi

Aflat la o distanta de doar 800 m de Biserica Neagra, hotelul nostru este locul ideal pentru turismul de afaceri si petrecerea timpului liber.

Str. Petofi Sandor, nr. 27, Brasov
500107, Romania

  • Turn right out of Aspen Airport.
  • Follow Highway 82 east into Aspen.
  • Highway 82 will “S” curve and become Main Street.
  • Turn right at the second stop light onto Monarch Street.
  • Go to the stop sign past Wagner Park and continue straight.

Biserica-Neagra-02
Biserica Neagra

Biserica evanghelica in stil gotic, construita in jurul anului 1380

cetatuia
Cetatuia de pe Straja

Un punct important de aparare de pe Dealul Cetatii din Brasov

bastion
Bastionul Graft

Menit sa faca legatura intre ostenii din cetate si Turnul Alb

IMPRESIILE CLIENTILOR

Ce spun cei care ne-au trecut pragul:

Este o locatie minunata, cu servicii excelente si personal deosebit de atent dragut si prietenos. Recomand cu toata increderea.

a_buciuman
ANDREEA BUCIUMAN

Great hotel, fab room with a fab view, cheap stay and only a few quid in a taxi up the hill if you can't be bothered to walk up it, will stay again if I ever found myself in brasvo and I would be asking for the same room, food in the hotel was also reasonable priced

m_ward
MICHELLE WARD

Un hotel făcut şi condus cu cap, elegant, cum puține am găsit în România. Recomand şi pentru priveliştea minunată asupra oraşului de la camera 301

c_ghidiu
CODRIN GHIDIU

Primire excelenta, loc de parcare, camera spatioasa si foarte incalzita, locatia are lift, si este la 7 minute de Biserica Neagra intr-o pozitie foarte linistita ! Deci 5 stele din plin ! Am mai fost in Brasov in mai multe pensiuni, dar aici chiar totul este IREPROSABIL!

z_flavius
ZOTA FLAVIUS GRATIAN

Lovely hotel ... great value for money. The only possible drawbacks are restricted parking and as others say it’s on a hill. I however thoroughly enjoyed my stay here and would have no hesitation recommending this as a place to stay whilst in Braşov.

m_poxton
MICHAEL POXTON
ro_RO