OFERTA VARIATA DE SPATII DE CAZARE

Camera Dubla

Hotelul va ofera o priveliste deosebita asupra Brasovului Vechi.
Va puteti bucura de odihna si relaxare in cele 37 camere duble pe care vi le punem la dispozitie.

Dotari

Dotarile standard sunt disponibile in toate camerele, cu exceptia cazurilor in care se specifica altfel. Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice solicitare speciala prin intermediul formularului de rezervare sau contactandu-ne personal la telefoanele sau adresa de e-mail pe care le gasiti pe pagina de contact. Vom face tot posibilul pentru a va indeplini toate cerintele.

Balcon
Minibar
TV
Restaurant
Internet WiFi
Bar & Lounge
Biserica-Neagra-02
Biserica Neagra

Biserica evanghelica in stil gotic, construita in jurul anului 1380

cetatuia
Cetatuia de pe Straja

Un punct important de aparare de pe Dealul Cetatii din Brasov

bastion
Bastionul Graft

Menit sa faca legatura intre ostenii din cetate si Turnul Alb

IMPRESIILE CLIENTILOR

Ce spun cei care ne-au trecut pragul:

Este o locatie minunata, cu servicii excelente si personal deosebit de atent dragut si prietenos. Recomand cu toata increderea.

a_buciuman
ANDREEA BUCIUMAN

Great hotel, fab room with a fab view, cheap stay and only a few quid in a taxi up the hill if you can't be bothered to walk up it, will stay again if I ever found myself in brasvo and I would be asking for the same room, food in the hotel was also reasonable priced

m_ward
MICHELLE WARD

Un hotel făcut şi condus cu cap, elegant, cum puține am găsit în România. Recomand şi pentru priveliştea minunată asupra oraşului de la camera 301

c_ghidiu
CODRIN GHIDIU

Primire excelenta, loc de parcare, camera spatioasa si foarte incalzita, locatia are lift, si este la 7 minute de Biserica Neagra intr-o pozitie foarte linistita ! Deci 5 stele din plin ! Am mai fost in Brasov in mai multe pensiuni, dar aici chiar totul este IREPROSABIL!

z_flavius
ZOTA FLAVIUS GRATIAN

Lovely hotel ... great value for money. The only possible drawbacks are restricted parking and as others say it’s on a hill. I however thoroughly enjoyed my stay here and would have no hesitation recommending this as a place to stay whilst in Braşov.

m_poxton
MICHAEL POXTON
ro_RO