Rezervari la: 0040-(0)268-413.529
0040-(0)748-013.598
Str. Petofi Sandor, nr. 27, Brasov, Vizionati pe harta

Termeni si conditii

Sosire si plecare: ziua hoteliera începe la ora 14.00 si se încheie a doua zi la ora 12.00.

Cazare: cazarea fiecarei persoane se face prin completarea fisei de cazare pe baza actului de identitate. Conform legislatiei in vigoare completarea fisei este obligatorie pentru toti adultii cazati. Copiii sub 5 ani au gratuitate daca dorm în pat cu parintii. Tarifele pentru copiii între 5 si 14 ani: 50% din pretul pentru adulti

Rezervare: completati formularul online sau contactati serviciul rezervari prin telefon: 0040-(0)268-413.529, 0040-(0)368-430.260, 0040-(0)748-013.598, sau email: kolpingcenter@kolping.ro

Anularea rezervarii: orice anulare de rezervare se va face contactand serviciul Rezervari. Nu se vor aplica penalizari daca anularea rezervarii (rezervare de pana la 5 camere) se va face cu cel putin 24 ore inainte. Penalizarea reprezinta contravaloarea primei zile de cazare.

Daca este vorba de o rezervare de 5 sau mai multe camere, atunci anularea acesteia se va face cu cel putin 5 zile inainte de data sosirii. Pentru rezervari de grupuri (minim 10 camere) va rugam contactati serviciul rezervari.

Tarife: acestea difera in functie de tipul de camera ales si de numarul de persoane.

Modalitati de plata: este acceptata plata numerar (RON), card (Visa, Mastercard, Maestro) si transfer bancar (RON/EURO).

Program functionare restaurant si bar: micul dejun se serveste intre 07:00 si 10:00 A.M de luni pana vineri, si intre 8:00 – 11:00 A.M in weekend. Restaurantul este deschis de luni pana sambata pana la ora 22:00.

Fumatul: in cadrul hotelului nu exista camere destinate fumatorilor, exista locuri special amenajate unde se fumeaza.

Siguranta: hotelul si spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video. Nu ne asumam raspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incita hotelului, salilor de conferinta, restaurantelor si barului.

Spatiul de parcare: unitatea hoteliera beneficiaza de parcare supravegheata video

Animalele: nu este permisa cazarea in hotel a persoanelor insotite de animale si/sau pasari.

Protectia Mediului: reprezinta o preocupare permanenta. Lenjeria si prosoapele se schimba la 3 respectiv 2 zile cazare sau la cererea clientului.

Responsabilitati: clientul este raspunzator fata de hotel pentru daunele provocate celorlalti clienti sau personalului, cladirilor, mobilierului si echipamentelor hotelului daca greseala / intentia le poate fi imputata. Raspunderea hotelului nu se extinde asupra autovehiculelor sau incarcaturii acestora.

Contactați-ne DIRECT:

Str. Petofi Sandor, nr. 27, 500107
Brasov, Romania
+40 (0)748-013.598
+40 (0)268-413.529

Faceți o rezervare

Trimiteti un mesaj cu tipul de camera dorit, data de sosire, numarul de nopti pe care doriti sa il rezervati si va vom contacta imediat.